Kiváncsi vagy mennyibe kerül a sminktetoválás?

Tel.: +36 70 384 2038

Az alábbiakban minden ár kérdésedre választ kapsz. Az oldalon belül megtalálod a száj sminktetoválások árlisát, illetve be is tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra.

Bejelentkezem

Navigáció az oldalon

Főoldal

………………………………………………..

Pilát Erika bemutatkozás

………………………………………………..

Szemöldök tetoválás 

………………………………………………..

Szemhéj tetoválás

………………………………………………..

Száj tetoválás

………………………………………………..

Sminktetováláok javítás

………………………………………………..

Sminktetoválás árlista (itt vagy)

………………………………………………..

Bejelentkezés sminktetoválásra (tipp)

………………………………………………..

Fájdalomcsillapítás (fontos)

………………………………………………..

Gy.i.k (hasznos)

………………………………………………..

Sminktetoválás blog

………………………………………………..

Kapcsolat (tipp)

Sima szájkontúr sminktetoválás

Mikor? Szép formájú szájnál.
Miért? A szájkontúr kiemelésére.

Szájkontúr sminktetoválás félsatírral

Mikor? Abban az esetben alkalmazzuk, ha az ajkakat korrigálni kell.
Miért? A természetes száj és a tetovált kontúr közötti rész besatírozásáért.

Sminktetoválás árak, árlista

Itt, egyszerűen be tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra. A bejelentkezéshez kattints ide. Üdvözlettel, Pilát Erika +36 70 384 2038.

Mennyibe kerül a szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás, száj tetoválás árak?

Fizetési mód: a sminktetováláskor a helyszínen kell fizetni a kiválasztott tetoválások árát. A korrekció árát (ha szükséges) az elkészítéskor kell fizetni. Tekintsd meg a sminktetoválás árakat.

Sminktetoválás árak

 Fajta Féle Ár Korrekció
Szemöldök   sminktetoválás 28.000.- Ft 5.000.- Ft
Felső szemhêj sminktetoválás 18.000.- Ft 5.000.- Ft
Alsó szemhêj sminktetoválás 17.000.- Ft 5.000.- Ft
Alsó felső szemhèj sminktetoválás 35.000.- Ft 7.500.- Ft
Szàjkontúr sminktetoválás 28.000.- Ft 5.000.- Ft
Szàjkontúr fèlsatirral sminktetoválás 32.000.- Ft 6.000.- Ft
Szàjkontúr teljes satírral sminktetoválás 42.000.- Ft 7.000.- Ft
Teljes arc korrekció sminktetoválás 15.000.- Ft
Mások által elrontott javítás sminktetoválás Egyedi ár Egyedi ár
A korrekciós àrak 3 hónapon belül èrvênyesek ,ès az àltalam elkêszített tetovàlàsokra vonatkoznak! Más àltal elkêszített tetovàlások frissitèsère nem vonatkoznak!

Ki készítí el a sminktetoválásod?

Személyesen én (Pilát Erika bemutatkozás) készítem el számodra azt a tetoválást. Több mint 10 éve tetoválok, így nagy gyakorlatom van bármelyik fajta sminktetoválás esetén. Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor a személyes bemutatkozásomat is olvasd.

Hogyan jutsz el hozzám?

Gyorsan és egyszerüen. Az elővárosi, alacsonypadlós busz az Etele térről (Kelenföld) indul és átszállás nélkül 28-31 perc múlva már itt is van Biatorbágyon a Kálvin téren. Innen még 2 perc séta, és máris a sminktetováló szalonnál vagy. Ha autóval érkezel, akkor ezt a címet írd be a GPS-be: 2051 Biatorbágy, Rákóczi u. 24. A sminktetováló szalon elött mindig tudsz parkolni, természetesen ingyen. Szeretettel várlak!

Figyelem! Van már száj vagy sminktoválásod, de nem tetszik?

Lehet, hogy tudok segíteni neked. Ez a korrekciós eljárás egy speciális beavatkozás, melyet csak nagy gyakorlattal rendelkező szakember végezhet el. A korrekció elkezdése előtt körültekintő előkészületekre van szükség. Alkalmazható elrontott szemöldök, szemhéj vagy száj-szájkontúr tetoválásnál is. Fontos, hogy nem mindenkinél végezhető el a beavatkozás! A speciális festékeltávolító anyag allergiát okozhat, így a korrigálás megkezdése előtt allergia próbát kell végeznünk. Csak negatív eredmény esetén lehet elkezdeni a sminktetoválást. A korrigálás hosszú kezelést igénylő folyamat, mire a kívánt eredményt elérjük. Sminktetoválás javításra a bejelentkezési űrlapon tudsz jelentkezni.

Jelentkezz be sminktetoválásra. Görgess lejjebb!

Bejelentkezési űrlap sminktetováláshoz

Kérlek, hogy az összes mezőt tőltsd ki a bejelentkezéshez! A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Ezen a sminktetoválás bejelentkező űrlapon akár többféle sminktetoválást is bejelölhetsz, nem csak a száj sminktetoválást. Köszönöm a figyelmességed![/vc_column_text]

Bejelentkezés kezdete: itt tudsz bejelentkezni.

Keresztneved (*)

Ezen a néven foglak szólítani.

Email címed (*)

Erre az email címre küldöm a visszaigazolást.

Mobiltelefon számod (*)
Ha véletlenül rosszul adnád meg az email címed, csak akkor hívlak fel.

Pipáld ki, melyik sminktetoválásokat szeretnéd.

FIGYELEM! HA MOBIL TELEFONRÓL JELENTKEZEL BE, AKKOR A LENTI ÜZENET MEZŐT HASZNÁLD ÉS NE A PIPÁKAT!

Többet is kipipálhatsz.

Szemöldök sminktetoválás (száltechnikás)
Szemöldök sminktetoválás (teljes satír)
Szemhéj tetoválás (felső kontúr)
Szemhéj tetoválás (alsó kontúr)
Sima szájkontúr sminktetoválás
Szájkontúr sminktetoválás (teljes száj satír)
Szájkontúr sminktetoválás (fél satír)
Elrontott sminktetoválás javítása
Nem tudom melyik illik hozzám? Segíts!

Üzenet számomra

Mobil telefonról jelentkezel be, vagy üzeneted van számomra? Ide írd be.

Adataid soha senkinek, nem adom ki!

Bejelentkezés vége

*Az ár tartalmazák a száj sminktetoválás fájdalomcsillapitást, a felhasznált kellékanyagok és a teljes sminktetoválás elkészítéset (száj sminktetoválás) árát. A korrekciós ár kizárólag az általam készített száj sminktetoválásokra vonatkozik. Korrekcióra bőrtípustól, varasodástól függöen az első száj sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak.

A száj sminktetoválásokat beleértve a korrekciókat is, minden esetben szeméjesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes kunzultációt követően a kellő egészségügyi és higéniás előkészítés után, a jellenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti, teljes fájdalom csillapitásra. Garancát jelent számodra az elmúlt 10 évben általam elvégzett, több mint 4500 sminktetoválás elégedett viselője.

Elkészült sminktetoválás elötte-utána referenciák

Ha sminktetoválás referencia képekre kattintasz, akkor egy képnézegetővel tudod végig pörgetni az elötte-utána képet.

BEJELENTKEZEM

Bernadett véleménye: száj tetoválás

“Szia Erika! Csak szeretném mégegyszer megköszönni a csütörtöki sminktetoválást! Minden félelmem ellenére a páromnak már este frissen – Neogranormon nélkül :) is nagyon-nagyon-nagyon tetszett! Hulla voltam, de ő rögtön étterembe akart menni velem, “megünnepelni” az “új” arcomat…Mindent betartok amiket mondtál, és minden úgy is történik, ahogy elmondtad, ma estére magától lepotyogott az utolsó darab sebecske is a számról, és már most így halványan is nagyon-nagyon tetszik az eredmény. A szemöldökért pedig ezerszer is köszi!!!! Már el se tudom képzelni az arcomat a másik szemöldökömmel, ahogy visszanézem a tetoválás előtti képeimet. Szóval mindent köszönök, amíg találkozunk is!”

Kati véleménye: száj tetoválás

“Nagyon hálás vagyok Erikának, hogy ilyen fájdalommentesen és gyorsan megcsinálta a szemememet és számat. Természetesehez hasonló színt választottunk a számhoz, szemem is vékonyan van kifestve; így ha később még sminkelni akarom magam, megtehetem. Nagyon féltem a beavatkozástól, sokan ilyesztgettek, hogy majd a számat nem fogom kibírni, fájni fog stb…. de annyira símán ment, hogy tényleg mindenkit csak buzdítani tudok, hogy ha elszánta magát erre, akkor ne habozzon! Erika olyan finom kis mozdulatokkal végezte a munkáját, közben fájdalmat csillapította, hogy bármikor újra rászánnám magam. Közben jó hungulatban beszélgettünk, úgyhogy a szívemnek -lelkemnek és a számnak és szememnek tényleg jót tett. Mégegyszer csak megköszönni tudom, hogy a reggeli felkelés után is szivesebben nézek ezentúl tükörbe.”

Visszajelzés küldése

Ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatot van azzal kapcsolatban, hogyan tehetrném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezzd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalomon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt érded el közvetlenül: Sminktetoválások főoldalszemöldök sminktetoválások aloldalszemhéj sminktetoválások aloldalszáj sminktetoválások aloldalelrontott sminktetoválások aloldalsminktetoválások blogPilát Erika bemutatkozássminktetoválás fájdalomcsillapításSegítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!