[/vc_column][/vc_row]

Bejelentkezés

Bejelentkezés sminktetoválásra. Kérlek, hogy az összes mezőt tőltsd ki a bejelentkezéshez! A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A bizalmas adatkezelés, természetesen az összes itt megadott adatodra vonatkozik! 

Keresztneved (*)

Ezen a néven foglak szólítani.

Email címed (*)

Erre az email címre küldöm a visszaigazolást.

Mobiltelefon számod (*)
Ha véletlenül rosszul adnád meg az email címed, csak akkor hívlak fel.

Pipáld be, melyik sminktetoválásokat szeretnéd. FIGYELEM! HA MOBIL TELEFONRÓL JELENTKEZEL BE, AKKOR A LENTI ÜZENET MEZŐT HASZNÁLD ÉS NE A PIPÁKAT!
Többet is bepipálhatsz.

Szemöldök sminktetoválás (száltechnikás)
Szemöldök sminktetoválás (teljes satír)
Szemhéj tetoválás (felső kontúr)
Szemhéj tetoválás (alsó kontúr)
Sima szájkontúr sminktetoválás
Szájkontúr sminktetoválás (teljes száj satír)
Szájkontúr sminktetoválás (fél satír)
Elrontott sminktetoválás javítása
Nem tudom melyik illik hozzám? Segíts!

Üzenet számomra

Mobil telefonról jelentkezel be, vagy üzeneted van számomra? Ide írd be.


[recaptcha]
Adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adom! Megismertem és a ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot (https://sminktetovalasok.hu/adatvedelem) és kifejezetten kérem, hogy email leveleket küldjenek számomra a megadott email címemre.

Bejelentkezés sminktetoválásra. Fontos információk. Az árak tartalmazzák a fájdalomcsillapitást, a felhasznált kellékanyagokat és a teljes sminktetoválást (szemöldök sminktetoválás, szemhéj sminktetoválás, száj sminktetoválás, mások által elrontott sminktetoválások javítása). A korrekciók kizárólag az általam készített tetoválásokra vonatkoznak. Korrekcióra bőrtípustól, varasodástól függöen az első sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak. A sminktetoválásokat, beleértve a korrekciókat is minden esetben személyesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes kunzultációt követően a kellő egészségügyi és higiéniás előkészítés után, a jelenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti teljes fájdalom csillapitásra. Garanciát jelent számodra, hogy 2003 óta, több mint 4500 tetoválást készítettem. Visszajelzés küldése: ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatot van azzal kapcsolatban, hogyan tehetném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalamon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt éred el közvetlenül: Sminktetoválások főoldalszemöldök sminktetoválások aloldalszemhéj sminktetoválások aloldalszáj sminktetoválások aloldalelrontott sminktetoválások aloldalsminktetoválások blogPilát Erika bemutatkozássminktetoválás fájdalomcsillapítás. Segítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!