Nincs miért félned!

Tel.: +36 70 384 2038

A sminktetoválás fájdalomcsillapításáról kizárólag saját tapasztalataimat írtam le. Valóságtartalmukat személyesen garantálom a részedre.

BEJELENTKEZEM

Navigáció az oldalon

Főoldal

………………………………………………..

Pilát Erika bemutatkozás

………………………………………………..

Szemöldök sminktetoválás 

………………………………………………..

Szemhéj sminktetoválás

………………………………………………..

Száj sminktetoválás

………………………………………………..

Sminktetoválás javítás

………………………………………………..

Bejelentkezés sminktetoválásra (tipp)

………………………………………………..

Fájdalomcsillapítás (itt vagy)

………………………………………………..

Gy.ik (hasznos)

………………………………………………..

Blog

………………………………………………..

Kapcsolat (tipp)

Bernadett véleménye

“Szia Erika! Csak szeretném mégegyszer megköszönni a csütörtöki sminktetoválást! Minden félelmem ellenére a páromnak már este frissen – Neogranormon nélkül :) is nagyon-nagyon-nagyon tetszett! Hulla voltam, de ő rögtön étterembe akart menni velem, “megünnepelni” az “új” arcomat…Mindent betartok amiket mondtál, és minden úgy is történik, ahogy elmondtad, ma estére magától lepotyogott az utolsó darab sebecske is a számról, és már most így halványan is nagyon-nagyon tetszik az eredmény. A szemöldökért pedig ezerszer is köszi!!!! Már el se tudom képzelni az arcomat a másik szemöldökömmel, ahogy visszanézem a tetoválás előtti képeimet. Szóval mindent köszönök, amíg találkozunk is!”

Kati véleménye

“Nagyon hálás vagyok Erikának, hogy ilyen fájdalommentesen és gyorsan megcsinálta a szemememet és számat. Természetesehez hasonló színt választottunk a számhoz, szemem is vékonyan van kifestve; így ha később még sminkelni akarom magam, megtehetem. Nagyon féltem a beavatkozástól, sokan ilyesztgettek, hogy majd a számat nem fogom kibírni, fájni fog stb…. de annyira símán ment, hogy tényleg mindenkit csak buzdítani tudok, hogy ha elszánta magát erre, akkor ne habozzon! Erika olyan finom kis mozdulatokkal végezte a munkáját, közben fájdalmat csillapította, hogy bármikor újra rászánnám magam. Közben jó hungulatban beszélgettünk, úgyhogy a szívemnek -lelkemnek és a számnak és szememnek tényleg jót tett. Mégegyszer csak megköszönni tudom, hogy a reggeli felkelés után is szivesebben nézek ezentúl tükörbe.”

Fájdalomcsillapítás sminktetováláskor

Fájdalomcsillapítás részletek

Ezen szerek alkalmazása, használata minimális kellemetlenséget vagy teljes fájdalom mentességet biztosítanak! A készítmények német certifikáttal rendelkező, anti-allergén, bevizsgált termékek.

Sminktetoválás közbeni fájdalom

A sminktetoválás fájdalomcsillapítása (érzéstelenítés) a munkamenet fontos része. A sminktetoválás közbeni fájdalom mértéke teljesen egyéni. Attól is függ, hogy milyen magas a fájdalom küszöböd, mennyire vagy fáradt, ettél-e rendesen tetoválás elött stb. A modern helyi érzéstelenítés segítségével a fájdalom teljesen megszűnhet és sokkal inkább lesz a beavatkozás kellemetlen mint fájdalmas.

Megfelelő profi érzéstelenítő szer

A tetoválás során a festéket a bőr felkarcolásával juttatjuk a megfelelő rétegbe, ez igen nagy fájdalommal jár ha nem a megfelelő érzéstelenítőt használja a sminktetováló, vagy nincs megfelelő gyakorlata.

A sminktetováló gép minősége

 A tetoválás eredménye függ a tetováló gép minőségétől is, mert egy alacsonyabb árfekvésű gép nem dolgozik olyan precízen és több bőrsérülést okoz mint kellene.

Mindenkinek fontos a sminktetoválás érzéstelenítés

Több szempontból is előnyös ha a legjobb érzéstelenítőt használjuk, mert ha a vendég “kinlódik” a tetoválás közben akkor nem lehet olyan gyorsan és alaposan dolgozni, tovább tart a tetoválás, és nem utolsó sorban kellemetlenűl érzi magát a vendég.

Többféle érzéstelenítő szer sminktetováláshoz

A sminktetoválás fájdalomcsillapítás (érzéstelenítés) harmadik fontos része. Többféle érzéstelenítőt is
lehet használni a tetoválás megkezdése elött a még ép bőrfelületre! Tetoválás alatt egy speciális ,már sérült bőrre alkalmazható érzéstelenítőt használunk. Ajak tetoválás esetén még egy belső nyálkahártyára kenhető speciális zselé is használható.

Fájdalomcsillapítás sminktetováláskor összefoglaló

Kijelenthetjük, hogy nagyon összetett művelet a megfelelő fájdalomcsillapítás (érzéstelenítés). A sminktetováló gyakorlata, a felhasznált fájdalomcsillapító alapanyag, a többlépcsős fájdalomcsillapítás és a használt sminktetováló gép minősége is nagymértékben befolyásolja a végeredményt ami csak akkor elfogadható a megközelítí a 100%-ot.

Ki készítí el a sminktetoválásod?

Személyesen én készíten el számodra azt a sminktetoválást amit kiválasztasz.2003 óta készítek sminktetoválásokat, nagy gyakorlatom van bármelyik fajta sminktetoválás elkészítésében. Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor a személyes bemutatkozásomban tudsz bővebben olvasni rólam.

Hogyan jutsz el hozzám?

Gyorsan és egyszerűen. Az elővárosi, alacsonypadlós busz az Etele térről (Kelenföld) indul és átszállás nélkül 28-31 perc múlva már itt is van Biatorbágyon, itt a régi orvosi rendelőknél kell leszállni, és 2 perc sétával már itt is vagy. Ha autóval érkezel, akkor ezt a címet írd be a GPS-be: 2051. Biatorbágy, Szabadság u.2.Galéria szépségszalon. A sminktetováló szalon elött mindig tudsz parkolni, természetesen ingyen. Szeretettel várlak!

Jelentkezz be sminktetoválásra.

Bejelentkezési űrlap sminktetováláshoz

Kérlek, hogy az összes mezőt tőltsd ki a bejelentkezéshez! A (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. Ezen a sminktetoválás bejelentkező űrlapon akár többféle sminktetoválást is bejelölhetsz. Köszönöm a figyelmességed![/vc_column_text]

Bejelentkezés kezdete: itt tudsz bejelentkezni.

Keresztneved (*)

Ezen a néven foglak szólítani.

Email címed (*)

Erre az email címre küldöm a visszaigazolást.

Mobiltelefon számod (*)
Ha véletlenül rosszul adnád meg az email címed, csak akkor hívlak fel.

Pipáld ki, melyik sminktetoválásokat szeretnéd.

FIGYELEM! HA MOBIL TELEFONRÓL JELENTKEZEL BE, AKKOR A LENTI ÜZENET MEZŐT HASZNÁLD ÉS NE A PIPÁKAT!

Többet is kipipálhatsz.

Szemöldök sminktetoválás (száltechnikás)
Szemöldök sminktetoválás (teljes satír)
Szemhéj tetoválás (felső kontúr)
Szemhéj tetoválás (alsó kontúr)
Sima szájkontúr sminktetoválás
Szájkontúr sminktetoválás (teljes száj satír)
Szájkontúr sminktetoválás (fél satír)
Elrontott sminktetoválás javítása
Nem tudom melyik illik hozzám? Segíts!

Üzenet számomra

Mobil telefonról jelentkezel be, vagy üzeneted van számomra? Ide írd be.


[recaptcha]
Adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adom! Megismertem és a ELKÜLD gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi szabályzatot (https://sminktetovalasok.hu/adatvedelem) és kifejezetten kérem, hogy email leveleket küldjenek számomra a megadott email címemre.

Adataidat soha senkinek nem adom ki!

Bejelentkezés vége.

*Az árak tartalmazzák a sminktetoválás fájdalomcsillapitást a felhasznált kellékanyagok és a teljes sminktetoválás elkészítését. A korrekciós ár kizárólag az általam készített sminktetoválásokra vonatkozik. Korrekcióra bőrtípustól, varasodástól függően ,az első sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak.

A sminktetoválásokat beleértve a korrekciókat is, minden esetben személyesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes kunzultációt követően a kellő egészségügyi és higiéniás előkészítés után, a jelenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti, teljes fájdalom csillapitásra. Garanciát jelent számodra a 2003 óta általam elvégzett, több mint 4500 sminktetoválás elégedett viselője.

Elkészült sminktetoválás elötte-utána referenciák

Ha sminktetoválás referencia képekre kattintasz akkor egy képnézegetővel tudod végig pörgetni az összes elötte-utána képet.