Cím

2051 Biatorbágy, Szabadság u. 2.

Hogyan jutsz el hozzám?

Gyorsan és egyszerüen. (2051 Biatorbágy, Szabadság u. 2.) Az elővárosi, alacsonypadlós busz az Etele térről indul és átszállás nélkül 28-31 perc múlva már itt is van Biatorbágyon. Busszal érkező vendégek a régi orvosi rendelőknèl szálljanak le, és 2 perc sétával már itt is vannak. Autóval közvetlen az épület elött, vagy a Bajcsy Zs. utcába bekanyarodva az ott talàlható parkolókban ingyenesen parkolhatnak.

Szeretettel várlak!

Telefon

+36 (70) 384 20 38

Email

info@sminktetovalasok.hu

Nyitva tartás

Hétfő: 9.00 - 18.00
Kedd: 9.00 - 18.00
Szerda: 9.00 - 18.00
Csütörtök: 9.00 - 18.00
Péntek: 9.00 - 18.00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

Kapcsolatfelvétel

Ha kérdésed, kérésed, észrevételed van, akkor itt tudsz számomra üzenetet hagyni. Kérlek, hogy ha sminktetoválásra szeretnél bejelentkezni akkor kattints ide. Köszönöm!

 

Hogyan jutsz el hozzám? Az oldal bal oldalán közvetlen a Pilát Erika Sminktetováló szalon alatt találod a választ.

Visszajelzés küldése

Ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatod van azzal kapcsolatban, hogyan tehetném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalamon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt éred el közvetlenül: Sminktetoválások főoldal, szemöldök sminktetoválások aloldal, szemhéj sminktetoválások aloldal, száj sminktetoválások aloldal, elrontott sminktetoválások aloldal, sminktetoválások blog, Pilát Erika bemutatkozás, sminktetoválás fájdalomcsillapításSegítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!