Kiváncsi vagy mennyibe kerül a sminktetoválás?

Tel.: +36 70 384 2038

Az alábbiakban minden kérdésedre választ kapsz. Az oldalon belül megtalálod a száj sminktetoválások árlistát, illetve be is tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra.

Bejelentkezem

Navigáció az oldalon

Főoldal

………………………………………………..

Pilát Erika bemutatkozás

………………………………………………..

Szemöldök tetoválás 

………………………………………………..

Szemhéj tetoválás

………………………………………………..

Száj tetoválás

………………………………………………..

Sminktetováláok javítás

………………………………………………..

Sminktetoválás árlista (itt vagy)

………………………………………………..

Bejelentkezés sminktetoválásra (tipp)

………………………………………………..

Fájdalomcsillapítás (fontos)

………………………………………………..

Gy.i.k (hasznos)

………………………………………………..

Sminktetoválás blog

………………………………………………..

Kapcsolat (tipp)

Sima szájkontúr sminktetoválás

Mikor? Szép formájú szájnál.
Miért? A szájkontúr kiemelésére.

Szájkontúr sminktetoválás félsatírral

Mikor? Abban az esetben alkalmazzuk, ha az ajkakat korrigálni kell.
Miért? A természetes száj és a tetovált kontúr közötti rész besatírozásáért.

Sminktetoválás árak, árlista

Itt, egyszerűen be tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra. A bejelentkezéshez kattints ide. Üdvözlettel, Pilát Erika +36 70 384 2038.

Mennyibe kerülnek a sminktetoválások?

Fizetési mód: Sminktetoválás után a helyszínen kell fizetni az elkészített tetoválások árát. A korrekció árát (ha szükséges) az elkészítéskor kell fizetni. Tekintsd meg a sminktetoválás árakat.

Sminktetoválás árlista

 Fajta Féle Ár Korrekció
Szemöldök   sminktetoválás 48.000.- Ft 10.000.- Ft
Felső szemhêj sminktetoválás 38.000.- Ft 10.000.- Ft
Szempilla sűrítés sminktetoválás 28.000.- Ft 10.000.- Ft
Alsó szemhêj sminktetoválás 30.000.- Ft 10.000.- Ft
Alsó felső szemhèj sminktetoválás 50.000.- Ft 10.000.- Ft
Szàjkontúr sminktetoválás 30.000.- Ft 10.000.- Ft
Szàjkontúr fèlsatirral sminktetoválás 42.000.- Ft 10.000.- Ft
Szàjkontúr teljes satírral sminktetoválás 48.000.- Ft 10.000.- Ft
Teljes arc korrekció sminktetoválás  – 20.000.- Ft
Mások által elrontott javítás sminktetoválás Egyedi ár Egyedi ár
  1. A korrekciós árak 3 hónapon belül érvènyesek és csak az âltalam elkészitett sminktetovâlàsok korrekciójára vonatkozik!
  2. 3 hónapon túl-12 hónapig 20.000 Ft.
  3. 12 hónap-18 hónapig az aktuális àr 80%-a fizetendő.
  4. 18 hónap után teljes ár fizetendő.5.
  5. A fenti árlista 2023.nov.01-től érvényes.

Ki készíti el a sminktetoválásod?

Személyesen én (Pilát Erika bemutatkozás) készítem el számodra azt a tetoválást .A sminktetoválást 2003-ban kezdtem, így nagy gyakorlatom van az elkészítésükben. Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor a személyes bemutatkozásomat is olvasd el.

Hogyan jutsz el hozzám?

Gyorsan és egyszerüen. (2051 Biatorbágy, Szabadság u. 2.,Galéria szépségszalon) Az elővárosi, alacsonypadlós busz az Etele térről indul és átszállás nélkül 28-31 perc múlva már itt is van Biatorbágyon. Busszal érkező vendégek a régi orvosi rendelőknèl szálljanak le, és 2 perc sétával már itt is vannak. Autóval közvetlen az épület elött, vagy a Bajcsy Zs. utcába bekanyarodva az ott talàlható parkolókban ingyenesen parkolhatnak.

Figyelem! Van már sminktetoválásod, de nem tetszik?

Lehet, hogy tudok segíteni Neked. Fontos, hogy nem mindenkinél végezhető el a javitás!Tetoválás eltávolitással nem foglalkozom ! A korrigálás hosszú kezelést igénylő folyamat, mire a kívánt eredményt elérjük. Sminktetoválás javításra a bejelentkezési űrlapon tudsz jelentkezni.

Jelentkezz be sminktetoválásra.

Bejelentkezési sminktetováláshoz

Adataid soha senkinek, nem adom ki!

*Az ár tartalmazza a száj sminktetoválás fájdalom csillapitását, a felhasznált kellékanyagok és a teljes sminktetoválás elkészítéset (száj sminktetoválás). A korrekciós ár kizárólag az általam készített száj sminktetoválásokra vonatkozik. Korrekcióra bőrtípustól, varasodástól függöen az első száj sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak.

A száj sminktetoválásokat beleértve a korrekciókat is, minden esetben személyesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes konzultációt követően a kellő egészségügyi és higiéniás előkészítés után, a jelenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti, teljes fájdalom csillapitásra. Garanciát jelent számodra a 2004 óta elkészített, több mint 4500 sminktetoválás elégedett viselője.

[/vc_column_text]

Elkészült sminktetoválás elötte-utána referenciák

Sminktetoválások

|” el_class=”Száj sminktetoválá”]

Bernadett véleménye: száj tetoválás

“Szia Erika! Csak szeretném mégegyszer megköszönni a csütörtöki sminktetoválást! Minden félelmem ellenére a páromnak már este frissen – Neogranormon nélkül :) is nagyon-nagyon-nagyon tetszett! Hulla voltam, de ő rögtön étterembe akart menni velem, “megünnepelni” az “új” arcomat…Mindent betartok amiket mondtál, és minden úgy is történik, ahogy elmondtad, ma estére magától lepotyogott az utolsó darab sebecske is a számról, és már most így halványan is nagyon-nagyon tetszik az eredmény. A szemöldökért pedig ezerszer is köszi!!!! Már el se tudom képzelni az arcomat a másik szemöldökömmel, ahogy visszanézem a tetoválás előtti képeimet. Szóval mindent köszönök, amíg találkozunk is!”

Kati véleménye: száj tetoválás

“Nagyon hálás vagyok Erikának, hogy ilyen fájdalommentesen és gyorsan megcsinálta a szemememet és számat. Természetesehez hasonló színt választottunk a számhoz, szemem is vékonyan van kifestve; így ha később még sminkelni akarom magam, megtehetem. Nagyon féltem a beavatkozástól, sokan ilyesztgettek, hogy majd a számat nem fogom kibírni, fájni fog stb…. de annyira símán ment, hogy tényleg mindenkit csak buzdítani tudok, hogy ha elszánta magát erre, akkor ne habozzon! Erika olyan finom kis mozdulatokkal végezte a munkáját, közben fájdalmat csillapította, hogy bármikor újra rászánnám magam. Közben jó hungulatban beszélgettünk, úgyhogy a szívemnek -lelkemnek és a számnak és szememnek tényleg jót tett. Mégegyszer csak megköszönni tudom, hogy a reggeli felkelés után is szivesebben nézek ezentúl tükörbe.”

Visszajelzés küldése

Ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatot van azzal kapcsolatban, hogyan tehetném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalamon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt éred el közvetlenül: Sminktetoválások főoldalszemöldök sminktetoválások aloldalszemhéj sminktetoválások aloldalszáj sminktetoválások aloldalelrontott sminktetoválások aloldalsminktetoválások blogPilát Erika bemutatkozássminktetoválás fájdalomcsillapításSegítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!