Száj tetoválást, sminktetoválást szeretnél?

Tel.: +36 70 384 2038

Sima, teljes satíros, vagy szájkontúr sminktetoválást tetoválásra szeretnél? Nem tudod pontosan? Az alábbiakban minden kérdésedre választ kapsz. Az oldalon belül megtalálod a száj sminktetoválások árlisát, illetve be is tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra.

|” el_class=”Száj sminktetoválá”]

Navigáció az oldalon

Főoldal

………………………………………………..

Pilát Erika bemutatkozás

………………………………………………..

Szemöldök tetoválás 

………………………………………………..

Szemhéj tetoválás

………………………………………………..

Száj tetoválás (itt vagy)

………………………………………………..

Sminktetoválás árlista (fontos)

………………………………………………..

Bejelentkezés sminktetoválásra (tipp)

………………………………………………..

Fájdalomcsillapítás (fontos)

………………………………………………..

Gy.i.k (hasznos)

………………………………………………..

Sminktetoválás blog

………………………………………………..

Kapcsolat (tipp)

Sima szájkontúr sminktetoválás

Mikor? Szép formájú szájnál.
Miért? A szájkontúr kiemelésére.

Szájkontúr sminktetoválás teljes szájsatírral

Mikor? Szintelen ajkak esetén alkalmazzuk.
Miért? A természetes szájszíntől, akár a rúzsozott hatás eléréséig.

Szájkontúr sminktetoválás félsatírral

Mikor? Abban az esetben alkalmazzuk, ha az ajkakat korrigálni kell.
Miért? A természetes száj és a tetovált kontúr közötti rész besatírozása.

Bernadett véleménye: száj tetoválás

“Szia Erika! Csak szeretném mégegyszer megköszönni a csütörtöki sminktetoválást! Minden félelmem ellenére a páromnak már este frissen – Neogranormon nélkül :) is nagyon-nagyon-nagyon tetszett! Hulla voltam, de ő rögtön étterembe akart menni velem, “megünnepelni” az “új” arcomat…Mindent betartok amiket mondtál, és minden úgy is történik, ahogy elmondtad, ma estére magától lepotyogott az utolsó darab sebecske is a számról, és már most így halványan is nagyon-nagyon tetszik az eredmény. A szemöldökért pedig ezerszer is köszi!!!! Már el se tudom képzelni az arcomat a másik szemöldökömmel, ahogy visszanézem a tetoválás előtti képeimet. Szóval mindent köszönök, amíg találkozunk is!”

Kati véleménye: száj tetoválás

“Nagyon hálás vagyok Erikának, hogy ilyen fájdalommentesen és gyorsan megcsinálta a szemememet és számat. Természetesehez hasonló színt választottunk a számhoz, szemem is vékonyan van kifestve; így ha később még sminkelni akarom magam, megtehetem. Nagyon féltem a beavatkozástól, sokan rémisztgettek, hogy majd a számat nem fogom kibírni, fájni fog stb…. de annyira símán ment, hogy tényleg mindenkit csak buzdítani tudok, hogy ha elszánta magát erre, akkor ne habozzon! Erika olyan finom kis mozdulatokkal végezte a munkáját, közben fájdalmat csillapította, hogy bármikor újra rászánnám magam. Közben jó hungulatban beszélgettünk, úgyhogy a szívemnek -lelkemnek és a számnak és szememnek tényleg jót tett. Mégegyszer csak megköszönni tudom, hogy a reggeli felkelés után is szivesebben nézek ezentúl tükörbe.”

Száj és szájkontúr tetoválás, sminktetoválás

Itt tudsz bejelentkezni sminktetoválásra. A bejelentkezéshez kattints ide, vagy hívj ezen a számon: +36 70 384 2038.

Száj tetoválás gyors áttekintő

Száj tetoválás? Miért? Csodaszép ajak forma korrigálás, rúzsos hatás.

Száj tetoválás? Előnyök? Idő és pénz megtakaritás minden sminkelésnél.

Száj tetoválás? Időigény?: 2-2.5 óra.

Népszerű? 10-ből 5 vendégem száj tetoválást is kér.

Száj tetoválás, sminktetoválás részletek

Száj sminktetoválás elötte és utána, tartós smink

Száj sminktetoválás elötte és utána kép, tartós smink. Száj sminktetoválás árlistát az oldal alján találod meg.

Száj sminktetoválás részletes ismertetése. A száj és szájkontúr sminktetováláshoz a természetes száj színeinek árnyalatait használjuk, de egyedi igény szerint erősebb színeket is alkalmazunk. A száj tetoválás elkészítésétől függően 2-2,5 órán át tart. A száj tetoválás kb. 3 év alatt halványodik el, ellentétben a hagyományos tetoválással, ami a bőr legmélyebb rétegeibe is eljut, így soha nem kopik ki. Az általunk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezzük, és mindvégig gumikesztyűben dolgozunk. Olvass tovább és tudj meg mindent a száj tetoválásról, sminktetoválásról.

Miért érdemes száj tetoválás, sminktetoválást készítettned? Milyen előnyökkel jár?

  • Mert minden nap időt és energiát takarítasz meg a sminkelésnél.
  • Pénzmegtakarítást érsz el, mert kevesebb drága sminket kell vásárolnod .
  • Mert a száj sminktetoválást több mint 15 év tapasztalatával végzem, és így képes vagyok kiemelni a természetes adottságaidat.

Kinek ajánlom leginkább, hogy száj tetoválást, sminktetoválást készítessen magának?

  • Akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének.
  • Akik a fárasztó és unalmas a mindennapi sminkelést, és a napközbeni korrigálást szeretnék elfelejteni
  • Akik a megromlott látásuk miatt nehézkesen készítik el saját sminküket.
  • Sportolóknak.
  • Azoknak akik a hagyományos smink alapanyagokra allergiásak.

Száj tetoválás, sminktetoválás fájdalom csillapítás. A fájdalomcsillapitás részletes kifejtése.

Többféle érzéstelenítőt használok a száj tetoválás megkezdése elött. A még ép bőrfelületre kerűl egy érzéstelenítő réteg, majd a tetoválás alatt egy speciális, már sérűlt börre alkalmazható érzéstelenítőt használok. Ajak tetoválás esetén még egy belső nyálkahártyára kenhető speciális zselé készítmány is felkenésre kerül. Ezen szerek alkalmazása, használata minimális kellemetlenséget vagy teljes fájdalom mentességet biztosítanak! A készítmények német certifikáttal rendelkező, anti-allergén, bevizsgált termékek. Még több információ a fájdalomcsillapitásról itt…

Mi történik száj tetoválás, sminktetoválás után? 4-5 hetes korrekcióról röviden.

A száj tetoválás után vékony varrat képződik, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről. A száj sminktetoválás követően 4-5 hét múlva lehet elvégezni az esetleges korrekciókat.

Mennyibe kerül? Száj tetoválás, sminktetoválás árak. Egyéb sminktetoválás, korrekciós árak.

Fizetési mód: a száj sminktetováláskor a helyszínen kell fizetni a kiválasztott sminktetoválások árát. A korekció árát (ha szükséges) az elkészítéskor kell fizetni.

Ki készítí el a sminktetoválásod?

Személyesen én (Pilát Erika bemutatkozás) készítem el számodra azt a száj tetoválást. Több mint 10 éve tetoválok, így nagy gyakorlatom van bármelyik fajta sminktetoválás esetén. Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor a személyes bemutatkozásomat is olvasd.

Figyelem! Van már száj vagy szájkontúr sminktetoválásod de nem tetszik?

Lehet, hogy tudok segíteni neked. Ez a korrekciós eljárás egy speciális beavatkozás, melyet csak nagy gyakorlattal rendelkező szakember végezhet el. A korrekció elkezdése előtt körültekintő előkészületekre van szükség.Fontos,hogy nem minden esetben végezhető el a javitás! Nagyban függ attól milyen az elrontott tetoválás !Eltávolitással nem foglalkozom ! Javításra a bejelentkezési űrlapon tudsz jelentkezni.

Jelentkezz be sminktetoválásra! Görgess lejjebb.

Bejelentkezési száj sminktetováláshoz

Adataid soha senkinek nem adom ki!

[/vc_column_text]

Bejelentkezés vége

*Az árak tartalmazzák a sminktetoválás fájdalomcsillapitást a felhasznált kellékanyagok és a teljes sminktetoválás elkészítését. A korrekciós ár kizárólag az általam készített sminktetoválásokra vonatkozik. Korrekcióra bőrtípustól, varrasodástól függöen az első sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak.

A sminktetoválásokat beleértve a korrekciókat is, minden esetben személyesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes kunzultációt követően a kellő egészségügyi és higiéniás előkészítés után, a jelenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti, teljes fájdalom csillapitásra. Garanciát jelent számodra az elmúlt 10 évben általam elvégzett, több mint 4500 sminktetoválás elégedett viselője.

Elkészült száj tetoválás elötte-utána referenciák

Sminktetoválásaim referencia képek.

BEJELENTKEZEM

Visszajelzés küldése

Ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatot van azzal kapcsolatban, hogyan tehetrném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezzd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalomon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt érded el közvetlenül: Sminktetoválások főoldalszemöldök sminktetoválások aloldalszemhéj sminktetoválások aloldalszáj sminktetoválások aloldalelrontott sminktetoválások aloldalsminktetoválások blogPilát Erika bemutatkozássminktetoválás fájdalomcsillapításSegítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!