Szemhéj tetoválást, sminktetoválást szeretnél?

Tel.: +36 70 384 2038

Valóban gyorsabban halványodik a szemhéj tetoválás? Miért? Az alábbiakban minden kérdésedre választ kapsz. Az oldalon belül megtalálod a száj sminktetoválások árlistát, illetve be is tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra.

BEJELENTKEZEM

Navigáció az oldalon

Főoldal

………………………………………………..

Pilát Erika bemutatkozás (tipp)

………………………………………………..

Szemöldök tetoválás 

………………………………………………..

Szemhéj tetoválás (itt vagy)

………………………………………………..

Száj tetoválás

………………………………………………..

Sminktetoválás árlista (fontos)

………………………………………………..

Bejelentkezés sminktetoválásra (tipp)

………………………………………………..

Fájdalomcsillapítás (fontos)

………………………………………………..

Gy.i.k (hasznos)

………………………………………………..

Sminktetoválás blog

………………………………………………..

Kapcsolat

Szemhéj kontúr sminktetoválás

Mikor? Szempilla sűrítés világos szempillák esetén.
Miért? Sötétebbé tehető a szem, de mégsem látható erőteljes kontúrvonal.

Enci véleménye: szemhéj tetoválás

Először a neten olvastam a sminktetoválásról. Pilát Erika weboldalának elolvasása után úgy gondoltam, itt fogom megcsináltatni a szemhéjtetoválásomat. Nagyon szép lett és nekem nagyon tetszik. Nagyon higénikus és figyelemes kezelés volt. Együtt, előtte megbeszéltük milyet szeretnék és ez alapján csinálta meg Erika. Köszönöm szépen Erika, nagyon-nagyon szép lett!

Szemhéj tetoválás, sminktetoválás

Itt tudsz bejelentkezni sminktetoválásra. A bejelentkezéshez kattints ide, vagy hívj ezen a számon: +36 70 384 2038.

Szemhéj tetoválás gyors áttekintő

Szemhéj tetoválás? Miért? Szép sötét szempilla hatás, szem kiemelés.

Szemhéj tetoválás? Előnyök? Idő és pénz megtakaritás minden sminkelésnél.

Népszerű? 10-ből 6 vendégem szemhéj tetoválást is kér.

Szemhéj tetoválás részletek

Szemhéj sminktetoválás elötte és utána kép, tartós smink. Szemhéj sminktetoválás árlistát az oldal alján találod meg.

Szemhéj tetoválás, sminktetoválás részletes ismertetése. A szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használjuk, de igény szerint a barna árnyalatait is elkészítjük. A szemhéj tetoválás elkészítése beavatkozástól függően 1-2 órán át tart. Érdemes tudni, hogy rendszeres tartós szempilla festés esetén a szemhéj tetoválás gyorsabban halványodik. Az általunk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezzük, és mindvégig gumikesztyűben dolgozunk. Olvass tovább és tudj meg mindent a szemhéj sminktetoválásról.

Miért érdemes szemhéj tetoválást, sminktetoválást készítettned? Milyen előnyöket érsz el vele?

  • Mert minden nap időt, és energiát takarítasz meg a sminkelésnél.
  • Pénzmegtakarítást érsz el, mert kevesebb drága sminket kell vásárolnod.
  • Mert a szemhéj sminktetoválást több mint 15 év tapasztalatával végzem, és így képes vagyok kiemelni a természetes adottságaidat.

Kinek ajánlom leginkább, hogy a szemhéj tetoválást, sminktetoválást válassza?

  • Akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének.
  • Akik a fárasztó és unalmas mindennapi sminkelést, és a napközbeni korrigálást szeretnék elfelejteni.
  • Akik a megromlott látásuk miatt nehézkesen készítik el saját sminküket.
  • Sportolóknak.
  • Azoknak akik a hagyományos smink alapanyagokra allergiásak.

Szemhéj tetoválás, sminktetoválás részletes leírása a fájdalomcsillapítás módszerének ismertetése.

Többféle érzéstelenítőt használok a szemhéj tetoválás megkezdése elött. A még ép bőrfelületre kerűl egy érzéstelenítő réteg, majd a tetoválás alatt egy speciális, már sérűlt börre alkalmazható érzéstelenítőt használok. Ezen szerek alkalmazása, használata minimális kellemetlenséget vagy teljes fájdalom mentességet biztosítanak a szemhéj sminktetováláskor! A készítmények német certifikáttal rendelkező, anti-allergén, bevizsgált termékek. Még több információ a fájdalomcsillapitásról itt…

Mi történik a szemhéj tetoválás, sminktetoválás után? 4-5 hetes tetoválás korrekció rövid leírása.

A szemhéj tetoválás után vékony varrat képződik, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről. A szemhéj tetoválást követően 4-5 hét múlva lehet elvégezni az esetleges korrekciókat (nem minden esetben szükséges a szemhéj tetoválást követő korrekció).

Mennyibe kerül? Szemhéj tetoválás, sminktetoválás árak, egyéb tetoválás árak.

Fizetési mód: a szemhéj sminktetováláskor a helyszínen kell fizetni. A korrekció árát (ha szükséges) az elkészítéskor kell fizetni.

Ki készítí el a szemhéj tetoválásod, sminktetoválásodat?

Személyesen én (Pilát Erika bemutatkozás) készítem el számodra azt a sminktetoválást, amit kiválasztasz. Több mint 15 éve tetoválok, így nagy gyakorlatom van bármelyik fajta sminktetoválás esetén. Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor a személyes bemutatkozásomat is olvasd el.

Figyelem! Van már szemhéj toválásod, sminktetoválásod, de nem tetszik?

Lehet, hogy tudok segíteni neked. Ez a korrekciós eljárás egy speciális beavatkozás, melyet csak nagy gyakorlattal rendelkező szakember végezhet el. A korrekció elkezdése előtt körültekintő előkészületekre van szükség. Alkalmazható elrontott szemöldök, szemhéj vagy száj-szájkontúr tetoválásnál is. Fontos, hogy nem mindenkinél végezhető el a beavatkozás!Nagyban függ attól milyen az elrontott tetoválás.Eltávolitással nem foglalkozom !A korrigálás hosszú kezelést igénylő folyamat, mire a kívánt eredményt elérjük. Sminktetoválás javításra a bejelentkezési űrlapon tudsz jelentkezni.

Jelentkezz be sminktetoválásra!

Bejelentkezési szemhéj sminktetováláshoz

Adataid soha senkinek nem adom ki!

[/vc_column_text]

Bejelentkezés vége

*Az árak tartalmazzák a sminktetoválás fájdalomcsillapitást a felhasznált kellékanyagok és a teljes sminktetoválás elkészítését. A korrekciós ár kizárólag az általam készített sminktetoválásokra vonatkozik. Korrekcióra bőrtípustól, varrasodástól függöen az első sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak.

A sminktetoválásokat beleértve a korrekciókat is, minden esetben személyesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes kunzultációt követően a kellő egészségügyi és higiéniás előkészítés után, a jelenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti, teljes fájdalom csillapitásra. Garanciát jelent számodra az elmúlt 10 évben általam elvégzett, több mint 4500 sminktetoválás elégedett viselője.

Elkészült szemhéj sminktetoválás elötte-utána referenciák

Sminktetoválás referencia képeim.

BEJELENTKEZEM

Visszajelzés küldése

Ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatot van azzal kapcsolatban, hogyan tehetrném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezzd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalomon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt érded el közvetlenül: Sminktetoválások főoldalszemöldök sminktetoválások aloldalszemhéj sminktetoválások aloldalszáj sminktetoválások aloldalelrontott sminktetoválások aloldalsminktetoválások blogPilát Erika bemutatkozássminktetoválás fájdalomcsillapításSegítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!