Szemöldök tetoválást szeretnél?

Tel.: +36 70 384 2038

Miért használunk barna színt a szemöldök tetováláshoz? Mit emel ki a szemöldök tetoválás? Az alábbiakban minden kérdésedre választ kapsz. Az oldalon belül megtalálod a száj sminktetoválások árlistát, illetve be is tudsz jelentkezni bármelyik sminktetoválásra.

Bejelentkezem

Navigáció az oldalon

Főoldal

………………………………………………..

Pilát Erika bemutatkozás (tipp)

………………………………………………..

Szemöldök tetoválás (itt vagy)

………………………………………………..

Szemhéj tetoválás (tipp)

………………………………………………..

Száj tetoválás

………………………………………………..

Sminktetoválás árlista (fontos)

………………………………………………..

Bejelentkezés sminktetoválásra

………………………………………………..

Fájdalomcsillapítás (fontos)

………………………………………………..

Gy.i.k (hasznos)

………………………………………………..

Sminktetoválás blog

………………………………………………..

Kapcsolat

Száltechnikás szemöldök tetoválás

Mikor? Hiányos szőrszálak esetén.
Miért? Sűríteni tudjuk a szemöldököt, így természetes marad.

Teljes satíros szemöldök tetoválás

Mikor? A szőrszálak teljes hiányánál alkalmazzuk ezt a technikát.
Miért? Gyakorlatilag egy új szemöldököt rajzolunk, így nyerünk egy látható szemöldököt.

Jutka véleménye: szemöldök tetoválás

“Mivel a természet ritkás és rövid szemöldökkel áldott meg, folyamatosan szenvedtem, mert mindig is sűrű, szép ívű szemöldökre vágytam, amely karakteresebbé teszi arcomat. Jobb híján évekig szemöldök-ceruzát használtam, majd áttértem a szemhéjszínezőre. Mivel korán járok dolgozni és a smink felvitele – a fogmosáshoz hasonlóan – kihagyhatatlan a reggeli készülődésem során, sokszor gondolkoztam el azon, hogyan nyerhetnék időt reggelente. A szemöldöktetoválásáról sokat hallottam, így egyre inkább piszkálta a fantáziámat, hogy meg kellene próbálkozni vele. Felmentem az internetre és a különböző tetováló oldalak közül Pilát Erikáé tűnt a legmeggyőzőbbnek és legprofibbnak. Az oldal gondos áttanulmányozását követően regisztráltam magam, egy nap múlva Erika felhívott, s kaptam tőle időpontot. Amikor megérkeztem hozzá, a látottak a várakozásaimat is felülmúlták: gyönyörűen berendezett, erre a célra kialakított modern és tiszta helyen találtam magam egy csendes, nyugodt környéken. Mielőtt Erika elkezdte volna a beavatkozást, gondosan előkészítette a terepet, az igényeim figyelembe vételével rajzolta meg leendő új szemöldököm ívét, s beszéltük meg a színét. A „műtét” alatt halk, kellemes zene szólt és Erika (aki mellesleg egy kedves személyiség) végig ügyelt arra, hogy minél kevésbé fájjon a művelet, melynek köszönhetően a fájdalom elviselhető mértékű volt és az egész „műtét” nem tartott tovább 1 óránál. Erika tanácsait az elkövetkező hetekben betartottam (bőszen kenegettem krémmel, 2 hónapig nem mentem szoláriumba, víz nem érhette, nem kapartam le idő előtt), és miután leesett a var (az én esetemben ez 2 hét volt), egy gyönyörű ívű és színű szemöldök bújt elő. 3 hónappal később mentem korrekcióra, de Erika szaktudásának és precizitásának köszönhetően (no meg én is szigorúan betartottam az előírásokat) alig kellett korrigálni: gyakorlatilag sehol nem esett ki a festék, végig megmaradt az ív, ezért csak egyszer-kétszer ment át rajta a szerkentyűvel, s ezúttal negyedóra alatt végzett is vele. Az „arculatváltásommal”, Erika lelkiismeretes munkájával a messzemenőkig elégedett vagyok, így nem bántam meg, hogy belevágtam a szemöldöktetoválásba, sőt! Jó érzéssel tölt el az is, hogy reggelente, amikor belenézek a tükörbe, bár még egy álmos, de jóval karakteresebb arc köszön vissza. Egyszóval mindenkinek bátran ajánlom Erikát, ha netán szemöldöktetováláson töri a fejét!”

Szemöldök tetoválás, sminktetoválás

Itt tudsz bejelentkezni sminktetoválásra. A bejelentkezéshez kattints ide, vagy hívj ezen a számon: +36 70 384 2038.

Szemöldök tetoválás gyors áttekintő

Szemöldök tetoválás? Miért? Nagyon szép szemöldök forma.

Szemöldök tetoválás? Előnyök? Idő és pénz megtakaritás minden sminkelésnél.

Szemöldök tetoválás? Időigény?: 1-2 óra.

Népszerű? 10-ből 8 vendégem szemöldök tetoválást is kér.

Szemöldök tetoválás részletek

Szemöldök tetoválás, sminktetoválás

Szemöldök sminktetoválás elötte és utána kép, tartós smink. Szemöldök sminktetoválás árlistát az oldal alján találod meg.

Szemöldök tetoválás részletes ismertetése. A szemöldök tetováláskor leginkább a barna árnyalatait használjuk. A sminktetoválás elkészítése beavatkozástól függően 1-2 órán át tart. Az általunk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezzük, és mindvégig gumikesztyűben dolgozunk. Olvass tovább és tudj meg mindent a szemöldök sminktetoválásról.

Miért válaszd a szemöldök, tetoválás sminktetoválást? Milyen előnyöket érsz el vele a mindennapokban?

  • Mert minden nap időt és energiát takarítasz meg a sminkelésnél.
  • Pénzmegtakarítást érsz el, mert kevesebb, drága sminket kell vásárolnod .
  • Mert a szemöldök sminktetoválást több mint 15 év tapasztalatával végzem, és így képes vagyok kiemelni a természetes adottságaidat.

Kinek ajánlom, kinek való leginkább, hogy szemöldök tetoválást, sminktetoválást válasszon? 

  • Akik már ébredés után is kifogástalan sminket szeretnének.
  • Akik a fárasztó és unalmas, mindennapi sminkelést, és a napközbeni korrigálást szeretnék elfelejteni.
  • Akik a megromlott látásuk miatt nehézkesen készítik el a saját sminküket.
  • Sportolóknak.
  • Azoknak akik a hagyományos smink alapanyagokra allergiásak.

Szemöldök tetoválás, sminktetoválás fájdalomcsillapítás leírása, részletek.

Többféle érzéstelenítőt használok a szemöldök tetoválás megkezdése elött. A még ép bőrfelületre kerűl egy érzéstelenítő réteg, majd a tetoválás alatt egy speciális, már sérűlt börre alkalmazható érzéstelenítőt használok. Ezen szerek alkalmazása, használata minimális kellemetlenséget, vagy teljes fájdalom mentességet biztosítanak szemöldök sminktetováláskor! A készítmények német certifikáttal rendelkező, anti-allergén, bevizsgált termékek. Még több információ a fájdalomcsillapitásról itt…

Mi történik szemöldök tetoválás, sminktetoválás után? Röviden a 4-5 hetes korrekcióról.

A tetoválás után vékony varrat képződik, ami pár nap múlva magától lepereg a bőr felszínéről. A szemöldök sminktetoválást követően 4-5 hét múlva lehet elvégezni az esetleges korrekciókat.

Mennyibe kerül? Szemöldök tetoválás, és egyéb sminktetoválás részletes árak, korrekciós árak.

Fizetési mód: a szemöldök tetováláskor a helyszínen kell fizetni a kiválasztott sminktetoválások árát. A korrekció árát (ha szükséges) a korrekció elkészítésekor kell fizetni.

Sminktetoválás árlista


A korrekciós àrak 3 hónapon belül èrvênyesek ,ès az àltalam elkêszített tetovàlàsokra vonatkoznak!
Más àltal elkêszített tetovàlások frissitèsère nem vonatkoznak!

Ki készítí el számodra a sminktetoválásodat?

Személyesen én (Pilát Erika bemutatkozás) készítem el azt a sminktetoválást, amit kiválasztasz. Több mint 15 éve tetoválok, így nagy gyakorlatom van bármelyik fajta sminktetoválás esetén. Ha többet szeretnél tudni rólam, akkor a személyes bemutatkozásomat is olvasd el.

Figyelem! Van már szemöldök toválásod, sminktetoválásod, de nem tetszik?

Lehet, hogy tudok segíteni neked. Ez a korrekciós eljárás egy speciális beavatkozás, melyet csak nagy gyakorlattal rendelkező szakember végezhet el. A korrekció elkezdése előtt körültekintő előkészületekre van szükség. Alkalmazható elrontott szemöldök, szemhéj vagy száj-szájkontúr tetoválásnál is. Fontos, hogy nem mindenkinél végezhető el a beavatkozás!Függ attól milyen az elrontott tetoválás.Tetoválás eltávolitással nem foglalkozom! A korrigálás hosszú kezelést igénylő folyamat, mire a kívánt eredményt elérjük. Sminktetoválás javításra a bejelentkezési űrlapon tudsz jelentkezni.

Jelentkezz be sminktetoválásra!

*Az árak tartalmazzák a fájdalomcsillapitást, a felhasznált kellékanyagokat és a teljes sminktetoválás elkészítését. A korrekciós ár kizárólag az általam készített sminktetoválásokra vonatkozik. Korrekcióra bőrtípustól, varrasodástól függöen az első sminktetoválás után szükség lehet, a korrekció oszlopban feltüntetett árak kizárólag ezekre az esetekre vonatkoznak.

A sminktetoválásokat beleértve a korrekciókat is, minden esetben személyesen én készítem el számodra. Munkáimat nagy körültekintéssel, közös és részletes kunzultációt követően a kellő egészségügyi és higiéniás előkészítés után, a jelenleg beszerezhető legjobb festékek és kellékanyagok felhasználásával végzem. Nagy hangsúlyt fektetek a sminktetoválás elötti, teljes fájdalom csillapitásra. Garanciát jelent számodra az elmúlt 10 évben általam elvégzett, több mint 4500 sminktetoválás elégedett viselője.

[/vc_column_text]

Elkészült szemöldök sminktetoválás elötte-utána referenciák

Sminktetoválás referencia képeim.

BEJELENTKEZEM

Visszajelzés küldése

Ha a sminktetovalasok.hu oldal tartalmában bármilyen hibát találsz, vagy javaslatot van azzal kapcsolatban, hogyan tehetrném az oldalam tartalmát még jobban használhatóvá, akkor kérlek jelezzd felém. Nem marketing szöveg az, hogy számomra nagyon sokat számít a véleményed, hanem a valóság. Mindig is az volt a célom, hogy a vendégeimet maximálisan tájékoztassam és kiszolgáljam, amihez véleményem szerint hozzátartozik a korrekt tájékoztatás, amit én elsősorban itt a weboldalomon tudok megtenni. Az oldalam legfontosabb tartalmi részeit itt érded el közvetlenül: Sminktetoválások főoldalszemöldök sminktetoválások aloldalszemhéj sminktetoválások aloldalszáj sminktetoválások aloldalelrontott sminktetoválások aloldalsminktetoválások blogPilát Erika bemutatkozássminktetoválás fájdalomcsillapításSegítségedet, észrevételeidet ezúton is köszönöm!